thumb_dgv

Galleri DGV

Galleri DGV blev etableret i 1997.
Galleri DGV ligger i Svendborgs Latinerkvarter, nær havnen i et ældre byhus, med lyse, indbydende udstillingslokaler på både 1. og 2. sal. I galleriet kan der opleves skiftende separat- eller gruppeudstillinger inden for maleri, grafik, skulptur og keramik.
Udover aktuelle udstillinger kan der altid femvises nye værker af galleriets faste stab som tæller anerkendte kunstnere fra hele landet. Vi har et fast samarbejde med et af verdens førende grafiske værksteder
Imprimerie Clot, Bramsen & Georges i Paris. Galleri DGV er medlem af dgs Dansk Galleri Sammenslutning

Se www.galleri-dgv.dk

thumb_facade-hemmelige-galleri

Det Hemmelige Galleri

Det Hemmelige Galleri står som eksponent for aktuel og sprælsk samtidskunst. Det Hemmelige Galleri - Bredgade 5A - 7400 Herning. Telefon 2027 8811. Vi præsenterer anerkendte kunstnere men går ikke af vejen for at udstille nye kunstnere men med fokus på kvalitet. Galleriets udstillinger er gerne præget af underfundighed, humor, skæve vinkler og provokation.Foruden skiftende udstillinger af samtidskunst tilbyder vi også virksomhedsudsmykninger og medlemskab af kunstcirkler - både til erhverv og private.

Vær opmærksom på at galleriet fremover kun udsender ferniseringsindbydelser og nyhedsbreve elektronisk. Husk at tilmelde dig ved at oplyse din email og du modtager automatisk nyheder og indbydelser!

www.dethemmeligegalleri.dk

thumb_facade-galleri-nakkehage-bredgade

Galleri Nakke Hage

Galleri Nakke Hage er ejet af Lene og Uffe Jensen. Vores interesse for moderne kunst begyndte omkring 1980 og resulterede bl.a. i flere besøg hos Henry Heerup (fotoserie). Disse første oplevelser blev startskuddet til en bredere orientering mod de øvrige Cobra kunstnere samt den helt nutidige kunst. Galleri Nakke Hage, Bredgade 10 blev etableret i december 2005 i en smuk ejendom nær Kongens Nytorv. Formålet med at have to gallerier er at opnå en synergieffekt og større volumen til fordel for vores kunder og kunstnere. Udstillingsarealet udgør 120 kvadratmeter og er fordelt over fire sammenhængende rum samt et lagerlokale. Galleriet er åbent hele året bortset fra enkelte ferieuger.

www.gallerinakkehage.dk